Przepisy konkursowe - Gotowe Przepisy Kulinarne | Propozycje Max Kuchnie
Przepisy konkursowe - Gotowe Przepisy Kulinarne | Propozycje Max Kuchnie
KUP TANIEJ W ZESTAWIE
KUP TANIEJ W ZESTAWIE
Strona główna Przepisy Przepisy konkursowe Rzymskie łódeczki z pastą jajeczną

Przepisy konkursowe


Rzymskie łódeczki z pastą jajeczną

Pasta jajeczna: Jajka na twardo gotujemy, z łupek ładnie wyjmujemy. Studzimy, widelcem ugniatamy, z majonezem mieszamy i solą, pieprzem doprawiamy.
Łódeczki: z sałaty rzymskiej mini, liście odrywamy, na każdy z nich, plasterek capresi z papryką (serek śmietankowy) nakładamy. Kolejna warstwa to pasta jajeczna, w smaku „bajeczna”, następnie szczypiorek na długości układamy, a ogórkiem konserwowym go przyciskamy. Z liścia łódeczkę formułujemy, szczypiorkiem wiążemy i całość jemy.

Komentarze


Brak dodanych komentarzy, bądź pierwszy i dodaj komentarz.

Zobacz również


Kaszotto z kwasem chlebowym


Zapraszam na moją wariację na temat risotto. Zamiast ryżu użyłam kaszy pęczak, a...

Soczyste burgery grillowane z chili i musztardą dijon


Uwielbiam własnej produkcji fast food. Znacznie odbiega jakością i smakiem od tych...

Grillowane kiełbaski ze śliwkami i cebulą


Organizowałam urodzinowe przyjęcie mojej przyjaciółki. Dla nikogo nie było...

Ustawienia prywatności Polityka prywatności