Zarejestruj się lub przypomnij sobie hasło
Rejestracja Przypomnij hasło

Znajdź studio w Twoim mieście lub skorzystaj z listy studiów

Wybierz jeden z punktów

BĄDŹ NA BIEŻĄCO
INFOLINIA

9:00 - 17:00

Pn - Pt

Strona główna / Przepisy / Makarony / Tortellini

Tortellini

Te okrągłe i nadziewane pierożki to przysmak nie tylko dla włochów. Zgodzicie się, że kochamy je wszyscy. Głównym powodem tego uczucia jest uniwersalność i nieograniczone możliwości. Komponowanie połączeń wyjątkowych smaków, jakie znajdą się w farszu to doskonała zabawa. Mogą zawierać takie produkty jak ser, mięso, zioła i warzywa. Ciasto tortellini jest dosyć lekkie, a zawarty w niej farsz często przyrządzamy z niskokalorycznych produktów. Dlatego ich smakiem mogą rozkoszować się nawet Ci, którzy dbają o szczupłą sylwetkę. To świetna okazja do przemycenia małym niejadkom składników bogatych w witaminy i substancję odżywcze.
Tortellini nadziewane ricottą i suszonymi pomidorami z baby szpinakiem i chili z cytrynową nutą
Trudność
Tortelloni z wędzoną pancettą i Portobello na kremie z cukinii
Trudność
Czas 90 min