Przepisy konkursowe - Gotowe Przepisy Kulinarne | Propozycje Max Kuchnie
Przepisy konkursowe - Gotowe Przepisy Kulinarne | Propozycje Max Kuchnie
KUP TANIEJ W ZESTAWIE
KUP TANIEJ W ZESTAWIE

Przepisy konkursowe


Jajko po francusku

Do gotowej foremki z ciasta francuskiego wbijamy jajko, doprawiamy sola i pieprzem, przykrywamy w połowie 2 plastrami sera. Wkładamy do rozgrzanego piekarnika (180°C) na ok. 10 min. Tak upieczone jajko i stopiony ser podajemy z posypanym koperkiem, całość przystrajamy szczypiorkiem i oliwkami. Jest to bardzo szybkie danie idealne na śniadanie. Można je również przygotować w mikrofalówce, wówczas czas oczekiwania zmniejszy się do ok. 2-3 min.

Komentarze


Brak dodanych komentarzy, bądź pierwszy i dodaj komentarz.

Zobacz również


Tagliatelle z cukinii marynowane w oliwie limonkowej z...


Najbardziej popularną formą cukinii jest leczo. Jesteśmy przyzywyczajeni do gotowania...

Grillowane hot dogi z kiełbaskami jagnięcymi


Kolejna odsłona fast food'a z nieco zmienioną koncepcją smakową. Tym razem...

Aromatyczne makowniki


Święta to czas radości. Pełen wspaniałych rodzinnych chwil. Na świątecznym stole...

Ustawienia prywatności Polityka prywatności