Zarejestruj się lub przypomnij sobie hasło
Rejestracja Przypomnij hasło

Znajdź studio w Twoim mieście lub skorzystaj z listy studiów

Wybierz jeden z punktów

BĄDŹ NA BIEŻĄCO
INFOLINIA

9:00 - 17:00

Pn - Pt

Strona główna / Przepisy / Przepisy konkursowe / Przegrzebki na szparagachz cytryną

Przepisy konkursowe

Przegrzebki na szparagachz cytryną

Ulubione13
Trudność
Czas przygotowania 30 minut
Teresa Korus
Teresa Korus

Składniki

4 szt przegrzebków
1 pęczek szaragów
4 duże łyżki oliwy z oliwek
sól morska
świeżo mielony pieprz
Przegrzebki lekko solimy i pieprzymy wkładamy na rozgrzaną patelnię oliwy z oliwek ,osobno gotujemy szparagi ugotowane wkładamy na patelnie

Zobacz również

Schab z żurawiną i cannelloni

Schab z żurawiną i cannelloni

Marynata: 2 łyżki oliwy z oliwek, mieszamy z czosnkiem, rodzynkami, 1 łyżką żurawiny, papryka,...

SZASZŁYKI Z MORSZCZUKIEM

SZASZŁYKI Z MORSZCZUKIEM

Przygotować marynatę. Wymieszać 5 łyżek oleju, 3 łyżki soku z cytryny i 1 łyżeczkę...
Komentarze
Brak dodanych komentarzy, bądź pierwszy i dodaj komentarz.
Twój komentarz
Ocena