Szaszłyki z warzywną sałatką i serkiem fetta
Wcześniej należy przygotować sobie mięso ,pokroić je na kawałki i zamarynować i w przyprawie do mięs włożyć do lodówki na około 2 godziny by się przegryzło .Pokrojone mięso w kawałkach i cebulę na połówki ,nabijać mięsko i cebulę na przemian z mięsem na wykałaczki .
Wsadzamy do piekarnika na około 30 minut i pieczemy w 180 stopniach.
Za ten czas robimy sałatkę ,sałatę lodową ,pomidory ,rzodkiewkę, cebulę, szczypiorek kroimy na kawałki wszystko razem doprawiamy pieprzem i solą mieszamy starannie .Ser ziołowy kroimy w kostki i dodajemy do sałatki .Sałatkę wykładamy na talerza do ustrojenia talerza i sałatki układamy obok pomidora pociętego na plastry na przemian z liśćmi sałaty i pietruszki.Z rzodkiewki wycinamy kwiatuszka i kładziemy go na pomidorku.Gotowe szaszłyki wyciągamy z piecyka i kładziemy na talerzyk .Wszystko jest już gotowe więc życzymy smacznego :)
Wsadzamy do piekarnika na około 30 minut i pieczemy w 180 stopniach.
Za ten czas robimy sałatkę ,sałatę lodową ,pomidory ,rzodkiewkę, cebulę, szczypiorek kroimy na kawałki wszystko razem doprawiamy pieprzem i solą mieszamy starannie .Ser ziołowy kroimy w kostki i dodajemy do sałatki .Sałatkę wykładamy na talerza do ustrojenia talerza i sałatki układamy obok pomidora pociętego na plastry na przemian z liśćmi sałaty i pietruszki.Z rzodkiewki wycinamy kwiatuszka i kładziemy go na pomidorku.Gotowe szaszłyki wyciągamy z piecyka i kładziemy na talerzyk .Wszystko jest już gotowe więc życzymy smacznego :)