Zarejestruj się lub przypomnij sobie hasło
Rejestracja Przypomnij hasło

Znajdź studio w Twoim mieście lub skorzystaj z listy studiów

Wybierz jeden z punktów

BĄDŹ NA BIEŻĄCO
INFOLINIA

9:00 - 17:00

Pn - Pt

Strona główna / Przepisy / Przepisy konkursowe / Szaszłyki z warzywną sałatką i serkiem fetta

Przepisy konkursowe

Szaszłyki z warzywną sałatką i serkiem fetta

Ulubione1
Trudność
Czas przygotowania 160 minut
Justyna Motyl

Składniki

Mięsko
cebula
sałatka lodowa
szczypiorek
pomidor
rzodkiewka
pietruszka
Przyprawy
sól
pieprz
przyprawa do mięs
Opakowanie serka do sałatek o smaku ziołowym z firmy Turek
Wcześniej należy przygotować sobie mięso ,pokroić je na kawałki i zamarynować i w przyprawie do mięs włożyć do lodówki na około 2 godziny by się przegryzło .Pokrojone mięso w kawałkach i cebulę na połówki ,nabijać mięsko i cebulę na przemian z mięsem na wykałaczki .
Wsadzamy do piekarnika na około 30 minut i pieczemy w 180 stopniach.
Za ten czas robimy sałatkę ,sałatę lodową ,pomidory ,rzodkiewkę, cebulę, szczypiorek kroimy na kawałki wszystko razem doprawiamy pieprzem i solą mieszamy starannie .Ser ziołowy kroimy w kostki i dodajemy do sałatki .Sałatkę wykładamy na talerza do ustrojenia talerza i sałatki układamy obok pomidora pociętego na plastry na przemian z liśćmi sałaty i pietruszki.Z rzodkiewki wycinamy kwiatuszka i kładziemy go na pomidorku.Gotowe szaszłyki wyciągamy z piecyka i kładziemy na talerzyk .Wszystko jest już gotowe więc życzymy smacznego :)

Zobacz również

Naleśniki z wędzonym łososiem i serkiem

Naleśniki z wędzonym łososiem i serkiem

Nadzienie: Serek miksujemy z solą i pieprzem na gładką masę. Naleśniki: Do głębokiego...

Suflet czekoladowy z sosem malinowym i bitą śmietaną

Suflet czekoladowy z sosem malinowym i bitą...

1. Maliny rozdrabniamy za pomocą blendera. Następnie dodajemy sok wyciśnięty z połowy limonki...
Komentarze
Brak dodanych komentarzy, bądź pierwszy i dodaj komentarz.
Twój komentarz
Ocena