Tatar z wędzonego łososia na zimno
Dzisiaj zaproponuję wam bardzo szybką, a zarazem bardzo elegancką przystawkę. Smak...naprawdę powala. Jej głównym składnikiem jest łosoś wędzony na zimno. Jego delikatny smak, nadaje tej przystawce szlachetności. Nic więcej mówił nie będę...sami spróbujcie.
Przygotowanie:
Krok 1: Łososia kroimy w niewielką kostkę. Odkładamy do talerza. Następnie w drobną kostkę kroimy ogórki oraz cebule. Wszystko musi być naprawdę bardzo drobno.
Krok 2: Do pokrojonego łososia dodajemy pokrojone warzywa oraz pokrojony pęczek świeżego koperku.
Krok 3: Dodajemy przyprawę w płynie oraz 2 łyżki majonezu. Wszystko ze sobą mieszamy.
Jeśli uznamy, że któregoś warzywa jest za mało lub za dużo możemy swobodnie dodać lub ująć.
takie ło