Zarejestruj się lub przypomnij sobie hasło
Rejestracja Przypomnij hasło

Znajdź studio w Twoim mieście lub skorzystaj z listy studiów

Wybierz jeden z punktów

BĄDŹ NA BIEŻĄCO
INFOLINIA

9:00 - 17:00

Pn - Pt

Strona główna / Przepisy / Ryby i owoce morza

Ryby i owoce morza

Ryby i owoce morza powinny gościć na naszych talerzach nawet kilka razy w tygodniu. Zawierają bowiem ogrom wartościowych związków i witamin, które wpływają na prawidłowe funkcjonowanie naszego organizmu. Są to między innymi kwasy tłuszczowe omega – 3 i omega – 6, witaminy A i D, fosfor, wapń oraz jod. Dzięki nim opóźniamy procesy starzenia się naszej skóry, dbamy o mózg, serce, wzmacniamy kości oraz układ odpornościowy. Co więcej ryby i owoce morza są bardzo smaczne, a przyrządzanie ich jest proste i efektowne.
Szaszłyki z miecznika z koperkiem
Trudność
Dorsz zapiekany w cydrze
Trudność
Czas 45 min
Quiche z wędzonym łososiem aromatyzowanym pomarańczą
Trudność
Czas 45 min
Limonkowe koszyczki z łososiem, mozzarellą, chili i pesto pietruszkowym na brązowym ryżu
Trudność
Śledzie Matias z pomarańczą i imbirem
Trudność
Czas 20 min
Tagliatelle z cukinii marynowane w oliwie limonkowej z wędzonym łososiem
Trudność
Czas 10 min
Sałatka z pomarańczą, wędzonym łososiem i kiełkami cebuli
Trudność
Czas 15 min
Krem z kalafiora ze świeżym ogórkiem i wędzonym łososiem
Trudność
Czas 25 min
Grillowana dorada z salsą ogórkowo-miętową
Trudność
Czas 20 - 30 min
Pasta z tuńczyka i wiejskiego twarożku
Trudność
Czas 15 min
Zupa krem z pieczonej cukinii z pieczonym łososiem
Trudność
Czas 45 min
Farfalle w pikantnym sosie z tuńczykiem i białym winem
Trudność
Czas 20 min
Pstrąg pieczony w soli z pomarańczą i rozmarynem
Trudność
Czas 25 min
Sandacz smażony z sosem pomarańczowym
Trudność
Maślane risotto z krewetkami tygrysimi
Trudność
Czas 25 min
Brodetto czyli gęsta zupa rybna
Trudność
Czas 60 min
Sałatka z wędzonym łososiem, bryndzą i kolbami kukurydzy
Trudność
Czas 15 min
Dorsz w sosie Chardonnay i pora
Trudność
Czas 30 min
Pasta z wędzonej makreli ze świeżym ogórkiem
Trudność
Czas 10 min
Grillowany stek z tuńczyka w sosie teriyaki, puree ziemniaczane z wasabi
Trudność
Łosoś w czarnym sezamie z chutneyem mango
Trudność
Czas 30 min
Chrupiąca sałatka z tuńczykiem i mozarellą
Trudność
Czas 20 min
Tatar ze śledzia
Trudność
Czas 30 min
Pieczony pstrąg w cytrynie z puree ziemniaczanym
Trudność
Czas 40 min
Tatar z wędzonego łososia na zimno
Trudność
Czas 20 min
Tatar ze śledzia
Trudność
Czas 10 min
Śledze pod czerwoną pierzynką
Trudność
Czas 40 min
Tarta z grzybami, buraczkami i makrelą
Trudność
Czas 40 min
Sola z zielonym ryżem w aromatycznym musie
Trudność
Czas 50 minut
Krem z groszku z krewetkami na winie
Trudność
Czas 30 min
1  2  Następna